Bostäder

 
 
Bost%C3%A4der.jpg

Kalmar Nation är enda nationen i Lund som har bostadshus i två olika delar av Lund.

Kalmargården som ligger på Biskopsgatan är vårt nationshus, alltså är det i den byggnaden som vi har all vår nationsverksamhet. Expeditionen ligger på första våningen och puben i källaren. På Kalmargården ligger dessutom 4 lägenheter och 18 korridorrum utspritt på 4 våningar. Det är ett mysigt hus att bo på och väldigt centralt då man endast är ett stenkast från Lundagård och Af- borgen, sen har man även Universitets biblioteket 150m bort! För att få mer information om Kalmargården eller ställa dig i vår bostadskö ber vi er kontakta vår husförman Gustav Heyner.

Kalmar Västra ligger på Måsvägen, i västra delen av Lund precis vid Vildanden. Eftersom det inte är lika centralt som Kalmargården är hyrorna lite lägre, men atmosfären är lika mysig och Kalmaritisk! Kalmar Västra erbjuder fyra korridorer med 10 rum i varje korridor och 12 lägenheter med ettor till treor. För mer information om Kalmar Västra kontakta vår husförman Irene Perez Zumalde.

Vår bostadskö fungerar som så att du får poäng beroende på hur länge du har varit medlem, om du redan bor i något av våra hus och hur aktiv du är. Det innebär att ju aktivare du är desto lättare kommer du ha med att få bostad hos oss.


Husförman Kalmargården

Gustav Heyner
kg@kalmarnation.nu
0707 - 35 33 04

Gustav.jpg

2af3083e-2b79-4dab-bd27-9c493c5800f3.jpg

Husförman Kalmar Västra

Irene Perez Zumalde

kv@kalmarnation.nu

0709 - 16 31 58